Пловдивчанин сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg за голямо нашествие от комари

...
</TD
>Пловдивчанин сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg за голямо нашествие от комари
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Ужасно е, изядоха ни!

Пловдивчанин алармира в редакцията на  Plovdiv24.bg за огромно настъпление от комари в целия град. " Как е допустимо община Пловдив да не прави нищо в битката против комарите - те придвижват паразити и заболявания. Докога този кмет няма да вземе под внимание това нещо. ", стартира сигнала си той.

Ето какво още споделя нашият четец, който моли за по-адекватни ограничения от страна на институциите:

" Ние, жителите на град Пловдив, сме подложени на масирана офанзива от страна на комарите. Искам да се оплача, тъй като това е някакъв смут. "  

На въпрос от наша страна дали се е случило на съответно място, пловдивчанинът изясни, че комари има в целия град - в централната част вечерно време и денем.

" За какво са ни тия общинари, като не вършат нищо жителите на Пловдив да бъдат здрави, защо взимат налози? ", пита той.

Plovdiv24.bg  се свърза с шефа на Оперативна програма " Дезинфекционна станция " Петя Дингилева, която изясни и даде потребни препоръки, които жителите да вземат под внимание.

" Пръскаме по график във всички региони на града, както и изключително при сигнали на жителите ", изясни тя пред редакцията ни.

Гребната база се пръска всеки ден, само че поради огромната водна повърхност и дъждовете няма по какъв начин да бъдат унищожени комарите на 100%, разяснява тя.

" Все отново препаратът не е и напълно безопасен. Прекомерното му потребление ще унищожи и други инсекти. Затова съветваме пчеларите да прибират пчелите си в дните на акция ", посочи Дингилева.

Очаквайте в идващ материал подробна информация от шефа на Оперативна програма " Дезинфекционна станция " със препоръки по какъв начин да понижим нашествието от комари в домовете си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР